Welkom

Wij heten u welkom op onze website van Broodje van ‘S-Gravenhage. Wij zijn een Surinaams / Nederlands broodjes zaak die zit gevestigd onder het ministerie van vrom voor het station Den Haag Centraal.

De Surinaamse keuken is mix van exotische smaken en geuren met heerlijke roti’s, bara’s, ovenhete broodjes, bami en nasi.

De diverse nationaliteiten hebben ervoor gezorgd dat de Surinaamse keuken vele heerlijke gerechten heeft voortgebracht. De verschillende bevolkingsgroepen zijn elkaars gerechten en ingrediënten gaan gebruiken en uit deze vermenging van vele culturen met de Surinaamse, is de unieke Surinaamse keuken ontstaan.

Wij verkopen diverse surinaamse broodjes, gerechten en tussendoortjes, die met veel zorg en kwaliteit voor u bereid wordt.

Omdat wij een gastvrij volk zijn, willen wij anderen ook graag laten meegenieten van onze smakelijke keuken, met een eigen karakter. Onze keuken doet zijn uiterste best om u exquise te verwennen zodat u ons eethuisje de volgende keer weer weet te vinden.

Menu